Onze praktijk

Door de fusie van twee ‘dorpspraktijken’ is Mondzorg Dogterom ontstaan. Een zeer modern mondzorgcentrum waar wij u met de nieuwste technieken behandelen. Denk aan 3D-scantechnieken, wortelkanaalbehandeling onder de microscoop en narcose behandelingen.

Een ruime, lichte praktijk

Naast de 6 behandelkamers en de bespreekkamer, is er een speciale operatiekamer gerealiseerd voor de kleine chirurgie. Verder vindt u centraal een grote moderne sterilisatieruimte, waardoor wij optimale hygiëne kunnen garanderen. 

Mondzorg Dogterom Onze praktijk sterilisatieruimte

Mondzorg in de meest uitgebreide vorm

Zoals u merkt, vindt u in onze ruime praktijk alle specialismen onder één dak. Van algemene tandheelkunde tot gespecialiseerde tandheelkunde als implantologie, endodontie, kindertandheelkunde, orthodontie, esthetische tandheelkunde, mondhygiëne en preventiebehandelingen. Ook kunt u onder narcose behandeld worden.

De ideale omgeving voor iedere patiënt

Enerzijds biedt onze praktijk onze medewerkers de ruimte om diverse behandelingen optimaal uit te kunnen voeren. Anderzijds zorgt de ruim opgezette indeling, de sfeer en het vele daglicht in onze praktijk ervoor dat patiënten zich geheel op hun gemak voelen. De praktijk is zeer goed bereikbaar, want er is ruime parkeergelegenheid op eigen terrein en de bushalte is voor de deur.