22 juli 2019

Nieuwsbrief zomer 2019

Nieuwsbrief van Mondzorg Dogterom - zomer 2019

Mondzorg Dogterom is de grootste tandartspraktijk van Goeree-Overflakkee met 6 behandelkamers en een operatiekamer. In onze mooie, innovatieve en sfeervolle praktijk aan de Koningin Julianaweg te Middelharnis vindt u alle specialismen onder één dak. Van algemene tandheelkunde tot gespecialiseerde tandheelkunde als implantologie, endodontologie, kindertandheelkunde, orthodontie, esthetische tandheelkunde, mondhygiëne en preventiebehandelingen. Ook kunt u onder volledige narcose behandeld worden.

Voorkomen is beter dan genezen. Preventie is dan ook erg belangrijk om uw tanden zolang mogelijk te behouden. U kunt terecht bij onze preventie assistenten en mondhygiënisten. Ook besteden we veel aandacht aan preventie in onze programma’s Tandje Erbij, Tandje Meer en Gewoon Gaaf.

In deze nieuwsbrief informeren wij u over onze openingstijden, ons team, volledige narcose,Tandje Erbij, onze digitale scanner en media.

Openingstijden
Maandag, dinsdag en donderdag (1x in de 2 weken) van 07.30 uur tot 20.30 uur.
Woensdag, donderdag (1x in de 2 weken) en vrijdag van 08.00 uur tot 17.00 uur.
Maandelijks een zaterdagochtendopening van 08.00 uur tot 12.00 uur.

Ons Mondzorg Dogterom team
Mondzorg Dogterom heeft een gezellig team en bestaat momenteel uit 28 medewerkers. Nieuwe gezichten van het laatste halfjaar zijn:

· Monique (officeteam)
· Rosita (balieteam)

Tandarts Liliana en baliemedewerksters Miranda en Corina zijn inmiddels niet meer werkzaam bij ons.
Binnenkort gaat onze mondhygiëniste Amanda Oomes na 15 jaar haar carrière buiten Goeree-Overflakkee voort zetten.

Narcose bij de tandarts
In onze praktijk is het mogelijk een behandeling onder algehele narcose te ondergaan. Een mobiel narcoseteam met een ervaren anesthesioloog en anesthesie assistentes dragen zorg voor uw gezondheid tijdens de behandeling. Eén van onze gespecialiseerde tandartsen voert de behandeling uit. Wij streven ernaar om een aantal keer per jaar een "narcose dag" te organiseren. De eerstvolgende narcose dag is op 19 september 2019.

Tandje Erbij, Tandje Meer en Gewoon Gaaf
Preventie is erg belangrijk. Onze preventieprogramma’s Tandje Erbij en Tandje Meer richten zich op de jongste kinderen. Tijdens deze preventieprogramma's worden de kinderen onder andere geïnformeerd waar ze op moeten letten bij het poetsen en worden zij voorbereid op het (zelfstandig) bezoeken van de tandarts. Onze praktijk is verbonden aan Gewoon Gaaf. Dit is een cariës preventieprogramma voor kinderen van 0 tot 18 jaar wat ook ondersteund wordt vanuit zorgverzekeraar CZ. Ons team van tandartsen, mondhygiënistes en assistenten zorgen ervoor dat een bezoek aan de praktijk niet vervelend hoeft te zijn voor kinderen en hun ouders.

Digitale scanner in plaats van afdrukken in de mond
Het is bij Mondzorg Dogterom mogelijk om een gebitsmodel te maken met de digitale scanner. Kronen, bruggen, onlay's en kronen op implantaten kunnen zonder het vervelende 'happen' worden gescand. Tijdens het scannen worden allerlei beeldjes gemaakt die vervolgens digitaal verwerkt worden tot een precisie model. Deze beeldjes worden via de computer naar de tandtechnicus gestuurd en aldaar wordt het gevraagde werkstuk vervaardigd.
Media
Mondzorg Dogterom is te vinden op verschillende media:

· Heeft u onze website gezien? Neem zeker een kijkje op www.mondzorgdogterom.nl. Ook is het mogelijk om via de website een afspraak in te plannen.

· Of volg en like onze praktijkberichten op Facebook of LinkedIn.

Heeft u een vraag of wilt u graag meer informatie over één van deze onderwerpen bel 0187-486393 of mail naar info@mondzorgdogterom.nl. Wij helpen u graag verder.

In het kader van duurzaamheid wordt deze nieuwsbrief alleen per email verzonden.


Met vriendelijk groet,
team Mondzorg Dogterom