17 december 2019

Nieuwsbrief winter 2019

Nieuwsbrief van Mondzorg Dogterom - winter 2019/2020
Mondzorg Dogterom is de grootste tandartspraktijk van Goeree-Overflakkee met 6 behandelkamers en een operatiekamer. In onze mooie, innovatieve en sfeervolle praktijk aan de Koningin Julianaweg te Middelharnis vindt u alle specialismen onder één dak. Van algemene tandheelkunde tot specialisaties als implantologie, endodontologie, kindertandheelkunde, esthetische tandheelkunde, mondhygiëne en preventiebehandelingen. Ook kunt u onder volledige narcose behandeld worden.

Openingstijden
Maandag en dinsdag van 07.30 uur tot 20.30 uur.
Woensdag en vrijdag van 08.00 uur tot 17.00 uur.
Donderdag afwisselend per week van 07.30 uur tot 20.30 uur of van 08.00 uur tot 17.00 uur.
Vanaf 2020: 5 x per jaar zaterdagochtend opening van 08.00 uur tot 12.00 uur.

Digitale factuur
Vanaf 1-1-2020 gaan al onze patiënten over naar een digitale factuur tenzij u aangeeft een papieren versie te willen blijven ontvangen. Zorgt u er voor dat uw e-mail adres bij ons bekend is.

Contact gegevens
Bent u afgelopen jaar verhuisd, of is uw e-mail adres of telefoonnummer gewijzigd, geef het dan aan ons door in verband met uw afspraakbevestiging en facturatie.

Kinder-tandheelkunde
Preventie is erg belangrijk. Onze preventieprogramma’s “Tandje Erbij” en “Tandje Meer” richten zich op de jongste kinderen. Ons team van tandartsen, mondhygiënistes en assistenten zorgen ervoor dat een bezoek aan de praktijk niet vervelend hoeft te zijn voor kinderen en hun ouders.

Senioren programma
Aandacht voor tandheelkunde en preventie bij de ouder wordende mens is erg belangrijk omdat men steeds langer zelfstandig thuis blijft wonen. De rol van de mantelzorger, wijkverpleegkundige, thuiszorgorganisatie en woon-zorgcomplexen bij tandheelkundige zorg en preventie is erg belangrijk. Mondzorg Dogterom besteedt hier graag aandacht aan.

Narcose bij de tandarts
In onze praktijk is het mogelijk een behandeling onder algehele narcose te ondergaan. Vraag bij de tandarts of assistente naar de mogelijkheden.

Preventie – Paro-Preventie - mondhygiënisten
Preventie is erg belangrijk om uw tanden zolang mogelijk te behouden. U kunt terecht bij onze preventie assistenten, paro-preventie assistenten en mondhygiënisten, zij zijn allen gediplomeerd en mogen op basis van hun opleiding een diepere reiniging toepassen. Afhankelijk van de noodzaak voor uw gebit kunt u een afspraak maken met de juiste medewerker.

Ons Mondzorg Dogterom team
Mondzorg Dogterom heeft een gezellig team en bestaat uit 28 medewerkers. Als nieuw lid van ons team verwelkomen we Narges Sarwarzada (mondhygiëniste).
Bekijk ons team en de nieuwe groepsfoto’s op onze website www.mondzorgdogterom.nl en volg onze praktijkberichten op Facebook en LinkedIn.

Heeft u een vraag of wilt u graag meer informatie over één van deze onderwerpen neemt u dan contact op met onze praktijk onder nummer 0187-486393 of mail naar info@mondzorgdogterom.nl. Wij helpen u graag verder. In het kader van duurzaamheid wordt deze nieuwsbrief alleen per email verzonden.

Wij wensen u fijne feestdagen en een gezond en voorspoedig 2020,

Team Mondzorg Dogterom