6 december 2023

Nieuwsbrief november 2023

Mondzorg Dogterom is de grootste tandartspraktijk van Goeree-Overflakkee met 6 behandelkamers en een operatiekamer. In onze mooie, innovatieve en sfeervolle praktijk aan de Koningin Julianaweg te Middelharnis vindt u alle specialismen onder één dak. Van algemene tandheelkunde tot gespecialiseerde tandheelkunde als implantologie, endodontologie, kindertandheelkunde, esthetische tandheelkunde, mondhygiëne en preventiebehandelingen. Ook kunt u onder volledige narcose behandeld worden.

 Voorkomen is beter dan genezen. Preventie is dan ook erg belangrijk om uw tanden zolang mogelijk te behouden. U kunt terecht bij onze preventie assistenten, paro preventie assistenten en mondhygiënisten.

 In deze nieuwsbrief informeren wij u over: Tandarts Ahmed/ kindertandarts, Chris Dogterom, update Oekraïense tandartsen, en onze openingstijden tijdens de komende feestdagen en waar u in geval van een spoedgeval terecht kunt.

 

Openingstijden 2024

Maandag, dinsdag en donderdag (1x per maand) van 07.30 uur tot 20.30 uur.
Woensdag, donderdag en vrijdag van 08.00 uur tot 17.00 uur.
Ook hebben wij 1 x per 2 maanden een zaterdagochtendopening van 08.00 uur tot 12.00 uur.

 

Ons Mondzorg Dogterom team

Mondzorg Dogterom heeft een gezellig team en bestaat momenteel uit 43 medewerkers.
Op onze website kunt u terecht voor een overzicht van ons team van behandelaren en specialisten en de behandelingen die wij bieden.

                                                   

Tandarts Ahmed ( kindertandarts)

Tandarts Ahmed gaat onze praktijk per 1 januari 2024 verlaten, zijn agenda wordt overgenomen door onze  tandartsen Annemieke en Tefilin. Zij hebben grote affiniteit met kinderen en angstige patiënten en werken nu al samen met ons jeugdteam. Op dinsdag- en woensdagmiddag is de kinderpreventie assistente aanwezig en er is ook mogelijkheid voor Tandje Erbij . Op deze momenten is er altijd een tandarts van het jeugdteam aanwezig.


Chris Dogterom

Op 16 oktober 2023 was Chris Dogterom 40 jaar tandarts op Goeree Overflakkee. Deze mijlpaal werd gevierd door Chris te verrassen met bloemen en gebak. Chris is na zijn opleiding een jaar in dienst gegaan als tandarts. Op 16 oktober 1983 is Chris zijn eerste praktijk gestart in Nieuwe Tonge met 1 stoel en zijn vriendin als assistente. Na 40 jaar gaat Chris, de komende periode, zijn loopbaan afronden bij onze mooie praktijk.

 

Oekraïense tandartsen

Sinds januari van dit jaar zijn wij gestart met een project met meerdere Oekraïense tandartsen. Katya, Alina en Yurii zijn inmiddels bij velen van u een bekend gezicht. Hun taalvaardigheid is enorm vooruit gegaan en Katya en Alina helpen momenteel als assistente aan de stoel en als (paro) preventie assistente en als mondhygiëniste samen met Karin die vanwege een hernia nog niet volledig aan het werk kan. Yurii werkt nauw samen met Chris op de OK en wordt door Chris begeleid om hem op te volgen.

 

Caroline

Onze mondhygiëniste Caroline is vanaf 2 januari 2024 weer terug van haar zwangerschapsverlof.


Digitale factuur

In het kader van duurzaamheid en om de kosten in de zorg te beperken, worden onze nota’s tegenwoordig digitaal verstuurd.

Zorg ervoor dat uw juiste e-mailadres en 06-nummer bij ons bekend zijn.

 

Openingstijden tijdens de feestdagen

Op maandag 25 december (1e kerstdag) en dinsdag 26 december ( 2e kerstdag) is onze praktijk gesloten. Op woensdag 27, donderdag 28 en vrijdag 29 december zijn wij tijdens kantooruren geopend.
Op maandag 1 januari 2024 (nieuwjaarsdag) is onze praktijk

Wij hervatten onze normale uren weer op dinsdag 2 januari 2024.

 

Dental365
Voor spoedgevallen buiten de openingstijden van de praktijk kunt u contact opnemen met Dental365 Spoedtandarts. Dental365 is 24/7 telefonisch bereikbaar op 085-1051760 dit is een algemeen nummer. Momenteel hebben zij 13 locaties verspreid over Nederland ( o.a. Rotterdam, Rhoon, Zeeland). Mocht u op vakantie in eigen land last krijgen kunt u altijd ergens terecht. Voor alle locaties kunt u terecht op de website van Dental365 (www.dental365.nl)

 

Afspraak annuleren?

Bent u verhinderd voor uw afspraak? Breng ons dan uiterlijk 24 uur van te voren telefonisch op de hoogte. Indien u, zonder vooraf afmelden niet aanwezig bent voor een afspraak (no-show) dan kan de praktijk bij de 2e keer een bedrag van 25 euro in rekening brengen. Bij meer dan 2 keer niet aanwezig zonder afmelden wordt een bedrag van 50 euro in rekening gebracht.

 

(Social) Media

Mondzorg Dogterom is te vinden op verschillende media:

· Heeft u onze website gezien? Neem zeker een kijkje op www.mondzorgdogterom.nl.

· Of volg en like onze praktijkberichten op Facebook, Instagram of LinkedIn.

 

Wijzigen persoonlijke gegevens.

Zijn uw gegevens nog correct? Heeft u een ander mobielnummer, mailadres, huisadres of een andere verzekering. Geeft u dit dan alstublieft bij ons door. Dit voorkomt onnodige kosten.

 

Heeft u een vraag of wilt u graag meer informatie over één van deze onderwerpen bel 0187-486393 of mail naar info@mondzorgdogterom.nl. Wij helpen u graag verder.

 

In het kader van duurzaamheid wordt deze nieuwsbrief alleen per email verzonden.

 

Namens ons hele team wensen wij u fijne feestdagen en een gezond 2024

 

Met vriendelijk groet,

team Mondzorg Dogterom