22 december 2022

Nieuwsbrief december 2022

 Nieuwsbrief van Mondzorg Dogterom – december 2022

Mondzorg Dogterom is de grootste tandartspraktijk van Goeree-Overflakkee met 6 behandelkamers en een operatiekamer. In onze mooie, innovatieve en sfeervolle praktijk aan de Koningin Julianaweg te Middelharnis vindt u alle specialismen onder één dak. Van algemene tandheelkunde tot gespecialiseerde tandheelkunde als implantologie, endodontologie, kindertandheelkunde, esthetische tandheelkunde, mondhygiëne en preventiebehandelingen. Ook kunt u onder volledige narcose behandeld worden.

Voorkomen is beter dan genezen. Preventie is dan ook erg belangrijk om uw tanden zolang mogelijk te behouden. U kunt terecht bij onze preventie assistenten, paro preventie assistenten en mondhygiënisten.

In deze nieuwsbrief informeren wij u over onze openingstijden, ons team, implantologie,Tandje Erbij, wijziging van persoonlijke gegevens, onze digitale scanner, afspraak annuleren en (social)media.


Openingstijden
Maandag, dinsdag en donderdag (1x in de 2 weken) van 07.30 uur tot 20.30 uur.

Woensdag, donderdag (1x in de 2 weken) en vrijdag van 08.00 uur tot 17.00 uur.

Maandelijks een zaterdagochtendopening van 08.00 uur tot 12.00 uur.

Let op: dinsdag 27 december is er geen avondopenstelling.


Ons Mondzorg Dogterom team

Mondzorg Dogterom heeft een gezellig team en bestaat momenteel uit 43 medewerkers. 

Op onze website kunt u terecht voor een overzicht van ons team van behandelaren en specialisten en de behandelingen die wij bieden.


Implantologie

Mondzorg Dogterom gaat voor de hoogste kwaliteit mondzorg. Opleidingen, bijscholing en accreditering voor het hele team zijn daarbij erg belangrijk.

Met trots kunnen we aangeven dat we zelfs twee implantologen hebben die NVOI geaccrediteerd zijn.

Chris heeft zijn NVOI heraccreditering behaald en Goce zijn NVOI accreditering. De accreditoren gaven bij allebei aan dat de tandartsen zeer bekwaam zijn en dat het hele team en de praktijk goed georganiseerd zijn. Een mooi compliment voor Chris, Goce en het hele team.


Tandje Erbij

Mondzorg Dogterom heeft veel aandacht voor jeugdpreventie onder andere met het kinderprogramma Tandje Erbij.

Tandje Erbij is voor kinderen van 2 tot 9 jaar en wordt gedaan door bekende gezichten van ons enthousiaste jeugdteam waarbij ook de behandelruimte kindvriendelijk wordt ingericht.

In dit project is er extra aandacht voor wennen aan het gaan naar de tandarts. Ook worden er poetsinstructies gegeven. Tandje Erbij is van oorsprong op woensdagmiddag van 13.00 – 17.00 uur met 3 kinderen tegelijk van 1 of meerdere families. De kinderen kunnen dan bij elkaar kijken en mee assisteren, daardoor blijft het leuk en laagdrempelig. Wat nieuw is, is Tandje Erbij met 1 kind: zij worden ingepland op dinsdagmiddag bij onze kinderpreventie. Ook dit wordt gedaan door een assistente van ons jeugdteam. Kinderpreventie is voor kinderen van 2 tot 18 jaar en is op dinsdagmiddag van 14.00 – 20.30 uur. 
Is uw kind angstig, heeft het hulp nodig met poetsinstructies of moet het wennen aan de tandarts of tandartspraktijk dan is Tandje Erbij hier ideaal voor.


Wijzigen persoonlijke gegevens.

Zijn uw gegevens nog correct? Heeft u een ander mobielnummer, mailadres, huisadres of verzekering? Geeft u dit dan alstublieft aan ons door. Dit voorkomt onnodige kosten.


Digitale scanner in plaats van afdrukken in de mond

Het is bij Mondzorg Dogterom mogelijk om een gebitsmodel te maken met de digitale scanner. Kronen, bruggen, onlay's en kronen op implantaten kunnen zonder het vervelende 'happen' worden gescand. Tijdens het scannen worden allerlei beeldjes gemaakt die vervolgens digitaal verwerkt worden tot een precisie model. Deze beeldjes worden via de computer naar de tandtechnicus gestuurd en aldaar wordt het gevraagde werkstuk vervaardigd.


Afspraak annuleren?

Bent u verhinderd voor uw afspraak? Breng ons dan minimaal 24 uur van te voren telefonisch op de hoogte. Indien u, zonder vooraf afmelden niet aanwezig bent voor een afspraak (no-show) dan kan de praktijk bij de 2e keer een bedrag van 25 euro in rekening brengen. Bij meer dan 2 keer niet aanwezig zonder afmelden wordt een bedrag van 50 euro in rekening gebracht.


(Social) Media

Mondzorg Dogterom is te vinden op verschillende media:

· Heeft u onze website gezien? Neem zeker een kijkje op www.mondzorgdogterom.nl. 

· Of volg en like onze praktijkberichten op Facebook, Instagram of LinkedIn.


Heeft u een vraag of wilt u graag meer informatie over één van deze onderwerpen bel 0187-486393 of mail naar info@mondzorgdogterom.nl. Wij helpen u graag verder.

Wij wensen u namens ons team fijne feestdagen en een gezond en mooi 2023!

Met vriendelijk groet,

team Mondzorg Dogterom