Missie en visie

Bij Mondzorg Dogterom willen we het allerbeste voor onze patiënten. Welke behandeling op het gebied van mondzorg ook gewenst is, samen zorgen we altijd voor een stralend resultaat. Om die belofte kracht bij te zetten, hebben wij een concrete missie en visie opgesteld.

Mondzorg Dogterom is onderdeel van Denteam Group BV

Missie

Het personeel van Mondzorg Dogterom is gemotiveerd, tevreden en heeft een positieve uitstraling. Door in sterk teamverband te werken, zorgen we voor een goed bewustzijn en de juiste kennis bij de patiënt. Bij Mondzorg Dogterom streven we altijd naar het hoogste niveau. Zowel qua technieken als qua resultaat. Een 9 tot 5 instelling is daarbij niet aan de orde.

Wij staan altijd voor onze patiënten klaar.

Jolanda balie

Visie

Een tevreden patiënt is voor ons de belangrijkste kernwaarde. Daarom leveren wij op een vriendelijke en professionele manier kwalitatief hoogstaande tandheelkundige zorg aan onze patiënten. Geheel volgens de nieuwste richtlijnen. Bij onze enthousiaste en betrokken specialisten staat klantvriendelijkheid altijd voorop. De patiënt staat centraal en wij hebben plezier in ons werk en in de omgang met patiënten. En dat merkt u.

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen

De hoge kwaliteit van ons werk is wat ons onderscheidt. Kwaliteit is voor ons meer dan belangrijk: het is de basis. Daartoe investeren we in professionaliteit, opleiding en innovatie. Begin 2013 hebben we een speciale operatiekamer gerealiseerd. Ook de sterilisatieruimte is geheel vernieuwd volgens de laatste richtlijnen van de WIP.


Kennis en vaardigheden

Om een hoge kwaliteit en innovatie te kunnen waarborgen doet Mondzorg Dogterom veel aan kennis delen, opleiden, bijscholing, Lunch & Learns, MD congres etc. voor het hele team.
Daarnaast willen wij als goed georganiseerde praktijk werken volgens de laatste protocollen en richtlijnen.