Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken of een vraag stellen? Dan kunt u terecht bij onze baliemedewerkster. Behandelingen vinden namelijk uitsluitend plaats volgens afspraak. Onze baliemedewerkster is telefonisch bereikbaar op maandag en dinsdag 07.30 tot 20.30 uur via 0187-486393. Op woensdag, donderdag en vrijdag is zij bereikbaar van 8:00 uur tot 17:00 uur. 

Let op! Per 1 januari 2019 zijn wij gestopt met het sturen van een herinnering per sms. U krijgt de herinnering alleen nog per e-mail.   

Bij binnenkomst in de praktijk kunt u zich aanmelden via ons aanmeldscherm in de hal. Indien dit niet lukt wordt u verzocht om u voor iedere afspraak bij de balie te melden. 

 

Afspraak annuleren?

Bent u verhinderd voor uw afspraak? Breng ons dan minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op de hoogte. Anders zijn wij helaas genoodzaakt om uw afspraak in rekening te brengen.

Indien u, zonder vooraf afmelden niet aanwezig bent voor een afspraak  (no show) dan kan de praktijk bij de 2e keer een bedrag van 25 euro in rekening brengen. Bij meer dan 2 keer niet aanwezig zonder afmelden wordt een bedrag van 50 euro in rekening gebracht.

Neem contact met ons op