Narcose

Mondzorg Dogterom biedt een mogelijkheid aan die u niet bij veel tandartspraktijken tegenkomt: namelijk behandeling onder volledige narcose. Dit is een prettige keuze, bijvoorbeeld wanneer u angst heeft of erg tegen uw behandeling opziet. Gemiddeld hebben wij twee keer per jaar een narcosedag al naar gelang er patienten voor zijn.

Tandartsbehandeling onder volledige narcose

De reden waarom onze patiënten kiezen voor een behandeling onder volledige narcose zijn verschillend. Misschien heeft u angst voor een bepaalde behandeling of wilt u er zeker van zijn dat u tijdens de behandeling geen pijn zult ervaren. Wat de reden ook is: in onze praktijk kunt u hiervoor kiezen.

Voordelen van een tandartsbehandeling met narcose

  • De behandeling is volledig pijnloos;
  • Dankzij de middelen die wij gebruiken kunt u uitslapen zonder misselijkheid.
  • Ervaren anesthesiologen en assistenten houden zich bezig met de vitale functies, zoals ademhaling, hartslag en bloeddruk. U bent dus in goede handen;
  • Onze mondzorgverlener kan zich volledig concentreren op de behandeling, zodat deze goed wordt uitgevoerd;

Voorbereiding van behandeling onder narcose

Wilt u ook graag onder narcose behandeld worden? Dan is het belangrijk om te weten dat u voor de behandeling niets gegeten of gedronken mag hebben. Ook moet u er rekening mee houden dat u na uw behandeling naar huis moet worden begeleid. Meestal kunt u ongeveer een uur na de behandeling naar huis toe. 

 

Ter informatie:

Behandeling onder narcose wordt door de verzekering niet vergoed en deze kosten staan los van de kosten van de tandartsbehandeling. U krijgt voor behandeling altijd een begroting.

Wij streven ernaar om gemiddeld 2 a 3 x per jaar een narcosedag te organiseren. Dit is afhankelijk van het aantal aanvragen voor behandeling onder narcose.