Bleken

Wilt u ook een stralend wit gebit? Laat uw tanden dan op een snelle en veilige manier bleken bij Mondzorg Dogterom! Al jarenlang is dit één van onze specialismen, dus u gaat gegarandeerd met een prachtige smile naar huis.

Bleken in de tandartspraktijk

Bij Mondzorg Dogterom bleken we met Philips Zoom. Dit is een veilige, snelle en zeer effectieve manier van tanden bleken. Bij de behandeling gebruiken we een krachtige Led-lamp die het bleekproces versnelt. Daardoor duurt de behandeling slechts twee uur. Achteraf krijgt u ook een setje mee om thuis eventueel nog na te bleken en het behaalde resultaat te onderhouden.

De voordelen van bleken met de lamp:

  • U ziet direct resultaat;
  • De behandeling duurt slechts 2 uur, terwijl een thuisbehandeling 5 tot 7 dagen duurt.
  • De behandeling wordt op een veilige en professionele manier uitgevoerd door een tandheelkundig medewerker;

Mondzorg Dogterom Tanden Bleken

Bleekbehandeling voor thuis

Naast het behandelen met de Led-lamp is het ook mogelijk om thuis te bleken. Eerst komt u langs in onze praktijk om afdrukken te maken voor de bleeklepels. Vervolgens maken wij deze op maat voor uw onder- en bovenkaak. Wanneer u thuis bent, kunt u de lepels vullen met de bleekgel. Door deze tweemaal per dag voor 30 minuten in te houden, bereikt u het gewenste effect al in 2 weken tijd!

De voordelen van thuis bleken:

  • U bepaalt zelf op welk moment van de dag u uw tanden wilt bleken;
  • Het product is eenvoudig in gebruik;

  •  

    U heeft zelf alle invloed op het eindresultaat;
  • Bleken op deze wijze is goedkoper. 

Is tanden bleken veilig?

Ja, tanden bleken met waterstofperoxide onder toezicht van een tandheelkundig medewerker is veilig voor de tanden en het tandvlees. Het percentage waterstofperoxide (6%) dat in de bleekgel zit, is zodanig verlaagd dat dit niet schadelijk is voor de tanden. Voor andere vragen kunt u terecht bij ons in de praktijk.

U gaat gegarandeerd met een prachtige smile naar huis.